•❤•SHAWL MURAH DAN LABUH DISINI•❤•

25 Jun 2012

Koleksi gambar artis bertudung...=)

Assalamualaikum abang2, kakak2, adik2 yang cute dan baik hati di luar sana!! hehe, [aminkan jela kalau tak betol pon, =p hehe]...Hari tu aku pergilah terjah page online yang jual tudung kan...heheh, Ya Allah, cantik2 je semua model dia...[for sure lahh kan untuk laris...hoho]...Then, aku terfikir lagi, macam manalah agak nya rupa2 artis Malaysia di luar sana yang bertudung eyk?? kenapa diorang tak mahu pakai tudung??  Tak cantik ke??? Ada yang dah berubah dan kekal bertudung tu alhamdulillah....hehe, =p Apa kata korang?? ZASSSSSSSS!!



Wardina






Irma


                     









             
Siti Nurhaliza






Yatt Hamzah











             




Faizura




Farah Fauzana













                      



Neelofa





Tasha Shilla












                  



Anzalna



Fazurina














                   



Diana Amir
Fasha Sandha

Lisa Surihani

        

Abby Abadi



















      
OK, sebenarnya ramai lagi aku rasa yang berhijrah kepada berhijab secara kekal....hehe, yang atas ni aku campur2 sebab diorang cantik bertudung....huhu... (~,~) cantik kan kan?? hehe, orang cantik pakai apa pon cantik....hihihihihi


p/s: penat juga buat entry ni rupanya...huhu, sejujurnya aku taip satu2 kot nama artis yang lalu kat fikiran aku nih...huhu, so, terlalu banyak sumber yang aku tak dapat nak specifickan di sini....dan secara rasmi nya, sumber adalah daripada GOOGLE...=D muehehhee.....credits kepada yang asal...=) Thanx for reading the pieces of me!! fuhh fuhh...JOM MAKAN!! ~,~



14 157 Love This Entry:

  1. dorang comel kan bila bertudung :D semoga sentiasa diberkati

    ReplyDelete
  2. menutup aurat itu kan lebih indah.. tapi sayangnya depa tak rasa tu.. kita doakan mereka ya bl? ;)

    ReplyDelete
  3. @Yasmin Zahirah

    insyaAllah, selagi mana manusia tidak melanggar perintah Allah selagi itu dia diberkati..=)

    ReplyDelete
  4. semoga mereka pakai dan terus pakai :)

    ReplyDelete
  5. sy paling suka tgok neelofa n fasha bertudung.. mmg cun. for me la.. ;-p

    tp, cun ke tak tak penting.. yg penting, tutup aurat..

    semoga mereka diberi hidayah..

    ReplyDelete
  6. HEHE..mmg cantik klu dorang tu suma pakai tudung..especially fazura..fazura kekal bertudung kan? she is veryyy prettyyy with hijab!!

    ReplyDelete
  7. sangat cantik bile dieorang bertudung...tengok tyme berlakon,,cantik je...

    ReplyDelete
  8. Subhanallah, indeed, cantik sgt.
    Moga semuanya diberi hidayah.
    "\(^_^)/"

    ReplyDelete
  9. a'ah skrg makin ramai artis wanita pakai tudung dan mengubah kerjaya pun ada.

    p/s : ada ada nampak gambar nora danish pakai tudung kat google...^__^

    ReplyDelete
  10. follow. salam perkenalan.
    http://kliktekan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Hello, i think that i saw you visited my blog so i came to “return the favor”.

    I'm trying to find things to enhance my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!
    My site ; senior debt

    ReplyDelete