•❤•SHAWL MURAH DAN LABUH DISINI•❤•

15 Jun 2012

Contest : Edit Picture Paling Cantik

Assalamualaikum semua...hehhe, aku bukan seorang designer, tapi dulu pernah jugak pasang cita2 nak jadi interior designer or arkitek....huhu, tapi aku tak berbakat dalam melukis...hihi meng"Edit" reti lah sikit2....kehkehh...So, ciri2 seorang yang kreatif?? hahah, mestilah lain dari yang lain dan yang paling penting MINAT+RAJIN ok...=)




Hehehe, Ok, mungkin sebab minat aku sangat mendalam, so aku jadi rajin untuk mengedit dan ingin menjoin kan diri dalam contest...=D hihihi, alang-alang dah terjah entry ni, urmm urmm, korang komenlah sikit pic yang aku edit...huhu, oK, quality memang aku tahu kurang skit sebab aku kurang pakar dalam menaiktarafkan pic kepada lebih berkualiti...




hADIah memang banyak!! LOLZ!! nasib baik aku tengah mood rajin...ekekekeke




erk, pic ni gerak2 tau..so, siapa line dia hampess rugi lerrr.....errr, sorila aku curi gambar "najwa latif".....ekekekeke....=D

UPDATED...

 water splash!!!



InfraRed Effect!!


OK, fuhh fuhh, keletihan...huhu mahu rehat...


tataaa........Terima Kasih Sudi Jenguk....Zana, partner and The Sponsorssss....hohoho..... semoga korang tak pening kepala pilih pemenang...ekekekkeee.....=p

p/s: err, aku bukan nak cakap aku kreatif tau...saje buat tajuk gempak...OK bye...

16 157 Love This Entry:

  1. wah...bergerak2 pic bl..
    cantik2..
    gud luck bl..CAIYOK

    ReplyDelete
  2. @Nurul Nadia

    haha, aritu memang tgh edit pic rajin skit buat gerak2 ni, klu tak memang amik jela pic mane2, huhu join kasik support kat zana and fren =)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yg sama.gud luck :)

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama ..gud luck okey

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama gak....saya dah follow awak dah.

    td ty kan edit guna apa?saya guna adobe photoshop...nak blaja tak?kalau nak blaja bleh jer......xkisah punya.bls kt blog sy erkkk....huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam..singgah dari contest yang sama..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik.html

    ReplyDelete
  7. cuma ubah warna untuk layer pertama jer ehh? cantik gakk

    nie tutorial terbaru cara untuk ubah color
    http://conteng2kreatif.blogspot.com/2012/06/tutorial-menukar-warna-pada-gambar.html

    ReplyDelete
  8. assalam.. datang ada bawak berita... ada penambahan lagi 1 sponsor & satu pengumuman.. jemput tngok ye...
    http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/contest-edit-picture-paling-cantik_8552.html

    ReplyDelete
  9. jenjalan tengok gambar^^

    ReplyDelete
  10. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html marila join sini dear,,banyak hadiah menarikk

    ReplyDelete
  11. Salam....

    wah..cantik....kucing tu..hee...nak puji kucing je...lalala

    ReplyDelete